Am încheiat turul de forță al festivalurilor de teatru!

Publicată la 24 octombrie 2018

Vă anunțam în urmă cu aproape două luni că vom avea o toamnă plină. Patru spectacole din repertoriul nostru au fost invitate la șapte festivaluri de teatru în țară. De câteva zile, am revenit acasă după ultima deplasare, iar acum e momentul să facem bilanțul celor 27 de zile.

Am jucat spectacolul PLEX în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Piatra Neamț PLEDEZ PENTRU TINE(RI) și la Gala Națională a Comediei de la Galați.

Am fost cu ALBASTRU.GALBEN.ROȘU la Satu Mare, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Tranzit FESzT.

Am jucat spectacolul DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ la Festivalului Internațional de Teatru Oradea (unde actrița INNA ANDRIUCA a primit o nominalizare pentru premiul de cea mai bună actriță, pentru rolul Elena Sergheevna), la Teatrul Odeon din București în cadrul Excelsior Teen Fest și pe scena Teatrului Țăndărică din București, în cadrul FESTin pe BULEVARD. Peste tot am avut săli pline și un public care ne-a chemat de multe ori la aplauze.

Am încheiat turul cu spectacolul POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE la Festivalul Dbutant de la Sfântu Gheorghe, de unde ne-am întors cu premiul cel mare, acordat de un juriu internațional. Scenografa Gabriella Spiridon a câștigat locul I în cadrul festivalului, pentru scenografia spectacolului Povești din Bucătărie.

Un număr de aproximativ 2000 de spectatori din țară ne-au văzut și ne-au aplaudat. Oameni de teatru, critici și cronicari s-au aflat printre aceștia. La Teatrul ODEON din București, am avut-o în public pe actrița Maia Morgenstern, care a venit la cabine și i-a felicitat pe actorii din spectacolul DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ. Am concurat cu teatre importante și cu artiști consacrați și, cel mai important lucru, am fost din nou în lumea bună a teatrului românesc.

A fost o onoare să ducem povestea teatrului băimărean pe atâtea scene. Acum că ne-am întors, vă așteptăm cu drag la teatru. Pentru că la teatru ne pricepem cel mai bine.