ARTA ADULTERULUI – premieră la TMBM

Publicată la 25 februarie 2020

Vineri, 28 februarie, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la o nouă premieră a Teatrului Municipal Baia Mare, spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, scenografia Mihai Vălu.

“Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor? ARTA ADULTERULUI ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților.” (Ana Liliana Ilea)

Din distribuție fac parte: Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Doru Fârte.

Regia tehnică: Felix Mare

Lumini: Marin Codrea, Felix Mare, Sandu Șimonca

Sonorizare: Dan Prodan

Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 150 minute (cu pauză)

Preț bilet premieră: 25 lei

Următoarele reprezentații sunt programate în 4 martie și în 24 martie, de la ora 19.00!

afis ARTA ADULTERULUI – premieră la TMBM