Campania Națională ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI

Publicată la 27 martie 2023

PLACEBO în Campania Națională ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI

Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, ediția a 19-a, primul program al UNITER din anul 2023 ÎMPREUNĂ cu teatrele din București și din țară se desfășoară în perioada 15 martie – 15 aprilie 2023, reprezentând un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor.

Suntem onorați să fim partenerii UNITER în cadrul acestei campanii, dăruind încasările rezultate din vânzarea biletelor pentru spectacolul PLACEBO, programat în data de 26 martie, Fondului de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei), fond destinat suportului financiar pentru beneficiarii programului.

 

Aici găsiți spectacolele care se vor juca în perioada mai sus menționată în beneficiul Campaniei. Mai multe detalii despre programul spectacolelor și modalitatea de achiziționare a biletelor găsiți pe site-ul www.uniter.ro și pe site-urile teatrelor producătoare.