Începe Campania Națională „Artiști pentru artiști”, ediția 20

Publicată la 20 martie 2024

afis Începe Campania Națională „Artiști pentru artiști”, ediția 20

Teatrul Municipal Baia Mare se alătură, și în acest an, Campaniei Naționale „Artiști pentru artiști”, inițiată de UNITER. Reprezentația spectacolului 𝐇𝐄𝐀𝐕𝐄𝐍  de MIEKO KAWAKAMI, regia Adina Lazăr, programată duminică, 24 martie, de la ora 19.00, este dedicată acestei campanii, încasările din vânzarea de bilete fiind direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală.

Cea de-a 20-a ediție este o ediție de sărbătoare, un maraton caritabil dedicat artiștilor care, din diferite motive, nu mai pot crea misterul teatral pentru o vreme sau pentru totdeauna.

Anul acesta, ambasadorul Campaniei „Artiştii pentru artişti” este Nicu Alifantis, reputat muzician, cântăreț și compozitor de muzică folk și muzică de teatru. Cu altruism și totală deschidere, artistul a venit în întâmpinarea programului nostru anual, oferindu-se să susțină în luna iunie un turneu național – Alifantis & FragileBanddedicat acestei cauze.

Fiți parte din schimbarea de atitudine faţă de situaţia delicată a unora dintre artiştii români!

Cumpărați bilete la spectacolele de teatru din cadrul Campaniei și contribuiți în mod direct la alimentarea Fondului de Solidaritate Teatrală

Info event: https://shorturl.at/ozTX8

Link bilete: https://shorturl.at/rvw57

 

afis Începe Campania Națională „Artiști pentru artiști”, ediția 20