Primul week-end cu spectacole la teatru!

Publicată la 2 iunie 2020

Dragii noștri spectatori, vă invităm la teatru! Vă rugăm să citiți toate informațiile transmise în acest mesaj, pentru o bună desfășurare a evenimentelor !

Pentru moment, toate spectacolele noastre, inclusiv cele ale secției Păpuși, vor fi organizate pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare, str Crișan nr 8 !

Vineri, 5 iunie, de la ora 10.00 și de la ora 12.00, îi așteptăm pe cei mici, la spectacolul Clovnii în vacanță de Ionel Tănasă, regia Iulian Bulancea. Ne vom bucura de reîntâlnirea cu cei doi clovni amuzanți, care ne vor povesti întâmplări din viața lor presărate cu momente uneori hazlii, alteori triste, uneori stângace, alteori melancolice. (Preț bilet: 7 lei)

Duminică, 7 iunie, de la ora 19.00 ne vom reîntâlni cu ImproJoker, regia artistică Mihaela Sîrbu. După atâta timp în casă, ImproJoker îți face nostim cu ochiul, invitându-te într-o lume care ia naștere sub ochii tăi, într-o fracțiune de secundă. Prezența ta e un atu ! (Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei)

 

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane :

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Numărul maxim de spectatori acceptat este 50, vom avea distanțare de 2 m între scaune, din acest motiv trebuie să știm când faceți rezervarea câte persoane vin în grup, pentru o așezare cât mai rapidă a scaunelor.

Program casierie:
Marți – Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Vă rugăm să vă prezentați  cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune.

Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă !

Ne dorim și vă dorim sănătate !