Publicată la 23 mai 2022

Ediția 2022 a festivalului de la Baia Mare ne propune o incursiune pe axa real – imaginar – virtual, sub forma unei călătorii teatrale multiforme, pe parcursul căreia spectatorii sunt invitați – în buna tradiție a 𝐀𝐓𝐄𝐋𝐈𝐄𝐑-ului –  la spectacole de teatru-dans, teatru-gestual, teatru în spații neconvenționale, teatru documentar, teatru instrumental, spectacole de circ contemporan și artă numerică, instalații umane și performance-uri

Dar, dincolo de clasificări, ne vom întâlni, în cele opt zile de festival, cu povești de viață, dar și de final, se va vorbi despre copilărie și decrepitudine, despre solidaritate și indiferență, despre orașe și pustiuri, despre păgâni și creștini, despre lumină și beznă, despre țipete și șoapte, despre duhurile vechi și noi, despre ceea ce ne mântuie și ceea ce ne bântuie, despre război și pace.

Într-o vreme când entropia e din ce în ce mai aproape, teatrul e și el prezent – cum altfel ? – la momentul de disoluție a lumii vechi: protagonist, martor și victimă deopotrivă.

După treizeci de ani de la prima sa ediție, Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ATELIER e și el un atom în tot acest spectacol planetar. Să nu-l  ratăm nici de data asta !

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună! 💗

____________________________________
Biletele vor fi puse în vânzare la casieria Teatrului Municipal Baia Mare, miercuri, 25 mai.

Prețul unui bilet este 20 lei, iar la cinci bilete cumpărate, al șaselea este gratuit!

Informații și rezervări: tel. 0736216437

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Programul casieriei în perioada 4 – 11 iune:

Zilnic, între orele 16.00 – 22.00

afis