ȘANTIER

Publicată la 19 aprilie 2024

Cine n-a trăit, măcar odată-n viață, experiența unui șantier ? Cine nu și-a dat, măcar odată-n față, cu bidineaua ? Cine nu s-a lovit cu ciocanul peste degete și cu tesla prin părțile mai sensibile ? Cine n-a auzit de Dorel și letala sa echipă, de ferestre montate în loc de uși, de schele care dau sechele, de pereți prin care Ana ar trece fără grețuri, de zugrăveli care te fac alb ca varul, de termopanem et circenses, etc, etc, etc.

Dacă vrei să-ți amintești pentru totdeauna de toate astea, vino la noi pe ȘANTIER. Iar dacă nu le-ai trăit niciodată, acum e momentul. Te așteptăm cu gaguri, songuri și coregrafii la înălțime. E vremea să construim și noi ceva în țara asta.

Spectacolul ȘANTIER are premiera duminică, 28 aprilie, de la ora 19.00. Dramaturgia și regia artistică îi aparține lui Victor Olăhuț, iar scenografia lui Mihai Vălu. Din distribuție fac parte Alex Macavei, Andrei Han, George Pop, Mircea Gligor, Alin Albu, Rodica Pașca, Dan Cordea, Vasile Pop, Petru Damșa.

Publicul băimărean nu este la prima întâlnire cu spectacolele lui Victor Olăhuț. El a regizat la noi spectacolele SOȚUL PĂCĂLIT, CRIMA DIN STRADA LOURCINE, MÂNA MOARTĂ. De asemenea, este unul din prietenii Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ATELIER, fiind prezent la ultimele ediții cu spectacolele produse de Asociația CULTURĂ`N ȘURĂ.

____________________
Coordonator muzical: Călin Ionce
Coordonator mișcare scenică: George Pop
Sculptură: Lucian Marchiș, David Farcaș
Regia tehnică și sonorizarea: Dan Prodan
Lumini: Sandu Șimonca, Felix Mare
____________________
Spectacolul se joacă la Sala Mare cu publicul pe scenă și durează 60`.
*Spectacol recomandat persoanelor peste 12 ani!

info event și bilete: https://shorturl.at/dqzD8

afis ȘANTIER