Semne de teatru!

Publicată la 4 mai 2020

Dragii noștri,

În urmă cu câteva zile, v-am arătat poze cu noul spațiu de joc din curtea teatrului nostru. Revenim azi cu schița tehnică, fiindcă suntem nerăbdători să vă reîntâlnim. Nu știm când se va putea asta, sperăm să fie în iunie sau în iulie.

Dar, până la reluarea activității cu publicul, vom demara după data de 15 mai (dacă contextul o va permite), o serie de transmisiuni în direct, de pe scena construită în curtea teatrului, dar și de pe cea din interior, prin care vom prezenta publicului din Baia Mare și nu numai, recitaluri muzicale și actoricești, seri de poezie, momente de teatru pentru copii, lecturi, interviuri cu artiști din Baia Mare, etc, pe care le-am pregătit în această perioadă. Toate acestea se vor realiza cu respectarea măsurilor de siguranță, atât în ceea ce privește distanța dintre artiști și dintre tehnicieni, cât și dezinfectarea spațiilor.

Filmările și transmisiunile în direct se vor face de către o echipă coordonată de operatorul Liviu Popovici, cu trei camere profesionale, amplasate în diferite unghiuri.

Nu suntem împreună, dar putem fi mai aproape unii de alții. Semne de viață, semne de carte, semne de teatru, semne de muzică și poezie, iată ce își propune să vă ofere acest proiect. Rămâneți cu noi!

afis Semne de teatru!