BLUE LOVE

text: Alexandra Sabrina Vanci

un spectacol de Alexandra Sabrina Vanci și Eduard Bîndiu

Direcția Dramă 14+

Scenografia: Mihai Vălu

Mișcare scenică: George Pop

Distribuția Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu

𝐁𝐋𝐔𝐄 𝐋𝐎𝐕𝐄 sondează dinamica unei relații ”perfecte”, în care exact lucrurile care au apropiat doi oameni, în timp, ajung să fie cele care îi îndepărtează, lăsând în urma lor răni de nevindecat.

Îmbrățișarea de la început, plină de iubire, se transformă într-o încleștare dureroasă, iar portițele de evadare, în piste false care duc la tot mai multă neîncredere, frică și disperare.

Spectacolul BLUE LOVE este al doilea proiect propus în cadrul programului TEATRU PREZENT, în care actualitatea imediată e pusă în conexiune cu experiențele trecutului, pentru un viitor mai bun și sustenabil. Proiectele din cadrul acestui program urmăresc să lanseze un dialog cu publicul, atât în teatru, cât și în afara lui, precum și să se implice în rezolvarea problemelor comunității.

0 1 BLUE LOVE 2 BLUE LOVE 3 BLUE LOVE 4 BLUE LOVE 5 BLUE LOVE 6 BLUE LOVE 7 BLUE LOVE 8 BLUE LOVE 9 BLUE LOVE 10 BLUE LOVE 11 BLUE LOVE 12 BLUE LOVE 13 BLUE LOVE 14 BLUE LOVE 15 BLUE LOVE 16 BLUE LOVE 17 BLUE LOVE 18 BLUE LOVE afis BLUE LOVE

Regie tehnică și sunet: Dan Prodan   Light design: Sandu Șimonca  

afis BLUE LOVE

Data premierei

06 aprilie, 2024

Durata

60 minute

Se joacă la

Sala Studio

Vârsta recomandată

14+