Dragobete… în duete

regia muzicală: Călin Ionce

Serviciul Spectacole Muzicale și Coregrafice 12+

Consultant de specialitate: prof. dr. Delia Suiogan

Scenografia: Mihai Vălu

Prezentator: Dan Cordea

Distribuția Diana Topan, Sonia Codorean, Teodora Stupar, Adrian Cristea, Mădălina Costin, Răzvan Pașca, Ema Dumitran, Dorin Griguța, Florin Ștefan, Adam Jenei, Andrei Petruș, Ania Sakaci, Călin Ionce, Petru Damșa, Vasile Pop, Adi Mureșan, Adrian Bogdan, Florin Varga, Renate Negru, Ștefan Petreuș, Andrei Petreuș, Loredana Maghear, Mădălina Pop, George Pop, Grupul de balet Galactic Dance

Dacă americanii au Valentine`s Day, noi avem Dragobetele, o zi în care sărbătorim dragostea. Ziua de Dragobete pică în fiecare an pe 24 februarie și este asociată nu doar cu iubirea, ci și cu începutul primăverii, începutul anului agricol, marcând sfârșitul desfătărilor lumești, căci începe Postul Sfânt al Paștelui. După unele credințe populare, ursul iese din bârlog în această zi.

Ne bucurăm să vă dăm de știre că pe data de 24 februarie, de la ora 19.00, artiștii de la Revistă ies și ei din bârlogul în care i-a gonit pandemia, pentru a vă prezenta un minunat spectacol numai bun să vă binedispună acum la început de primăvară.

”Dragobete… în duete” se joacă la sala mare și va fi transmis live, la fel ca ultimele spectacole de Revistă, pe pagina noastră de Facebook, deoarece ne dorim să aducem iubirea și bucuria primăverii în casele tuturor!

0 afis Dragobete… în duete

Sonorizare: Dan Prodan   Lumini: Sandu Șimonca și Felix Mare   Streaming și proiecție video: Teo Molnar   Filmări: Liviu și Cristi Popovici   Coordonator tehnic: Augustin Danciu  

afis Dragobete… în duete

Data premierei

24 februarie, 2022

Durata

90 minute

Se joacă la

Sala Mare

Vârsta recomandată

12+