Povești din bucătărie

devised theatre

regia: Cristian Ban

Direcția Dramă 12+

Dramaturgie: Ana Cucu Popescu

Scenografie: Gabriella Spiridon

Distribuția Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor, Petru Damșa

Bucătăria este, probabil, locul cu cel mai mult suflet dintr-o casă. Acolo ne certăm, acolo râdem, acolo gătim, acolo fumăm, acolo mâncăm, acolo ne împăcăm. În bucătărie au loc majoritatea destăinuirilor şi discuţiilor profunde, care ne fac să simţim că am descoperit ceva cu adevărat important.

Spectacolul Poveşti din bucătărie îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90. Spectacolul este unul realizat după metoda „devised theatre”, astfel încât textul ce stă la baza sa a luat naştere pornind de la experienţele personale şi amintirile membrilor echipei de creaţie.

Ana Cucu Popescu

0 1 Povești din bucătărie 2 Povești din bucătărie 3 Povești din bucătărie 4 Povești din bucătărie 5 Povești din bucătărie 6 Povești din bucătărie 7 Povești din bucătărie 8 Povești din bucătărie 9 Povești din bucătărie 10 Povești din bucătărie 11 Povești din bucătărie 12 Povești din bucătărie 13 Povești din bucătărie 14 Povești din bucătărie 15 Povești din bucătărie 16 Povești din bucătărie 17 Povești din bucătărie 18 Povești din bucătărie afis Povești din bucătărie

Regie tehnică: Dan Prodan   Sunet & proiecții video: Teo Molnar   Lumini: Sandu Șimonca, Felix Mare  

afis Povești din bucătărie

Data premierei

18 martie, 2018

Durata

90 minute

Se joacă la

Sala Mare (cu publicul pe scenă)

Vârsta recomandată

12+