REMAKE Music Show – Nora Deneș și Remakers

spectacol-concert

Serviciul Spectacole Muzicale și Coregrafice 12+

Remakers te face să bați tactul. Ții ritmul cu pantofii de corporatist, cu stiletto-ul de petrecere privată, cu tenișii de boemă, cu cizmele de cauciuc de festivalier. Indiferent unde petrecem împreună, ții ritmul cu piciorul și fredonezi împreună cu noi! Remarkers cântă pentru tine orice cântec de suflet, fie că e pop, rock, disco, fie că e un hit deja clasic sau cea mai recentă intens difuzată melodie de la radio. Întotdeauna live și întotdeauna molipsitori.

Absolventă a Academiei de muzic Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, secția Vioară, Nora Denes se remarcă pe plan muzical, în primul rând vocal și mai apoi violonistic. Amintim:

- Festivalul Mamaia, ediția 2006 (TVR)
- în 2014, Proiectul Alexandra Ungureanu și Nora Deneș Symphonical
- în 2015 Finalist Vocea Romaniei echipa Smiley
- în 2017 Eurovision: Selectia interna 2014, Rezerva 2016, Semifinala si Finala
2017 (TVR)
- A participat la Proiectul Naked Truth cu Damian Draghici (Cat Music)
Este membră UCMR-ADA din 2004, grație compozițiilor sale, orchestrațiilor, aranjamentelor și muzicii de film și membr CREDIDAM din 2015, datorită activității artistice intensive: videoclipuri, compoziții propri, emisiuni radio-TV, evenimente. Nora Deneș este membră constantă în jurii muzicale de specialitate din 2008 încoace, având rezultate extraordinare cu elevii săi atât pe plan național, cât și internațional. Nora Denes este reprezentant CVT Baia Mare, coach vocal cu o tehnică vocală inovatoare, tehnică originară în Danemarca.

0 1 REMAKE Music Show – Nora Deneș și Remakers

Durata

80 minute

Se joacă la

Sala Mare

Vârsta recomandată

12+