Și-astă noapte, n-o fost noapte

spectacol muzical susținut de Sonia Codorean

Serviciul Spectacole Muzicale și Coregrafice

Aranjament muzical și pian: Călin Ionce

Vioară: Florin Varga

Invitați: Diana Topan și Andrei Petruș

Spectacolul muzical “Și-astă noapte, n-o fost noapte” prilejuiește întâlnirea emoționantă cu artista Sonia Codorean, la aniversarea a 47 ani de activitate artistică pe scena băimăreană.

Propunerea artistei este acest concert muzical evergreen - ce reunește cântece și doine românești pe cale de dispariție.
În acompaniamentul pianistic al  muzicianului Călin Ionce, paleta interpretării muzicale a Soniei Codorean este definită de stilul dinamic, jucăuș, în registru grav, cu inflexiuni de jazz, de un rafinament coloristic aparte. Autenticitate, expresivitate, prospețime descriu atmosfera de comuniune prin muzică.

Invitați speciali: Diana Topan, Teodora Stupar, Andrei Petruș.

Cu această ocazie, Sonia Codorean își va lansa albumul aniversar “Și-astă noapte n-o fost noapte” – care conține opt cântece vechi românești: “Cântec de leagăn”, ”Doina de Maramureș”, ”Foaie verde, foi de nuci”, ”Pe vale țațo, pe vale”, ”Și-astă noapte, n-o fost noapte”, ”Zâs-o mama cătă mine”, ”Butelcuța me”, ”Frică mi-i că mor ca mâine”. În spatele acestui album stă dragostea sa nemărginită pentru folclor. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Încasările obținute din vânzarea CD-ului vor fi donate către Adăpostul “Câini fără stăpân”, Administrarea Domeniului Public Gherla și Asociația ”Fight for animals”, Lăpușel, Baia Mare.

0 afis Și-astă noapte, n-o fost noapte

Lumini: Sandu Șimonca și Felix Mare   Sunet: Dan Prodan   Regie tehnică: Felix Mare     

afis Și-astă noapte, n-o fost noapte

Data premierei

19 noiembrie, 2023

Durata

80 minute

Se joacă la

Sala Mare