Weekend-ul aduce prima premieră a verii!

Publicată la 10 iunie 2020

Dragii noștri spectatori, vă invităm la teatru! Vă rugăm să citiți toate informațiile transmise în acest mesaj, pentru o bună desfășurare a evenimentelor !

Pentru moment, toate spectacolele noastre, inclusiv cele ale secției Păpuși, vor fi organizate pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare, str Crișan!

⛈ În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, spectacolele se reprogramează!

Sâmbătă, 13 iunie 2020, de la ora 11.00, vă invităm la spectacolul pentru copii „Albă ca zăpada”. care se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str Crișan nr 8). ”Albă ca Zăpada este o prințesă, a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor 7 pitici. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei. Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reusit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânar prinț își face apariția pentru a o salva.”
Durata: 60 minute (fără pauză) / Preț bilet: 7 lei

Sâmbătă, 13 iunie 2020, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia artistică Mihaela Sîrbu. ”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. Prezența ta e un atu pentru spectacol! Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei, redus 10 lei

Duminică, 14 iunie 2020, de la ora 20.00, ne bucurăm împreună de prima premieră a verii. Spectacolul „4 Pereți” se mută din casele dumneavoastră pe scena din curtea Teatrului Municipal Baia Mare!Vă oferim un spectacol – concert cu artiștii noștri: Răzvan Pașca, Dorin Griguța, Călin Ionce, Dan Cordea, Mircea Gligor, Andrei Han, Alex Macavei, Rodica Dunca, George Pop, Mădălina Pop și invitați speciali: Adam Jenei (participant la Românii au talent!) și Paula Coteț, care ne prezintă un moment de pop-opera. În timpul spectacolului, vom proiecta două videoclipuri realizate în perioada distanțării față de dumneavostră în interpetarea lui Ciprian Mateian și a lui Angel Ionce, iar în premieră absolută, vom prezenta videoclipul „4 Pereți”, interpret Norbert Boda. Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane :

· la secția dramă și revistă, grup de max. 2 pers

· la secția păpuși, grup de max. 3 pers din aceeași familie (cu 1 singur însoțitor, vă rugăm!)

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Numărul maxim de spectatori acceptat este 50, vom avea distanțare de 2 m între scaune, din acest motiv trebuie să știm când faceți rezervarea câte persoane vin în grup, pentru o așezare cât mai rapidă a scaunelor.

Program casierie: Marți – Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00 Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă !