„Burqa și basma”, la trei festivaluri online

Publicată la 24 noiembrie 2020

Având la bază un concept pluridisciplinar, de îmbinare a artelor vizuale, coregrafiei și teatrului, mergând până la imersiunea în spațiul de joc, extins prin utilizarea tehnicii cinematografice 3D stereoscopice, spectacolul „Burqa și basma” atrage atenția specialiștilor în domeniu, fiind invitat într-o perioadă scurtă de timp de la data premierei (11 octombrie 2020) la trei festivaluri online, dintre care două sunt internaționale.

Prezent online la Festivalul Internațional „Les Rencontres Choregraphiques de Casablanca” (12 noiembrie 2020), „Burqa și basma” va fi spectacolul care va deschide a 26-a ediție a “Festival International d’Art Video de Casablanca”, prezentat online în 24 noiembrie.

De asemenea, spectacolul este programat la „DaFeSt”, Festivalul Internațional de Teatru de Studio Pitești – ediția online 2020, care va avea loc în perioada 28 noiembrie – 05 decembrie 2020.

Ne bucurăm că „Burqa și basma”, un spectacol de actualitate, care dezbate tema violenței împotriva femeii, suscită interesul publicului larg de pe toate meridianele.