Stagiunea 2018/2019 s-a încheiat!

Publicată la 3 iulie 2019

afis Stagiunea 2018/2019 s-a încheiat!

Dragii noștri,

Stagiunea 2018/2019 s-a încheiat cu bine! Am avut bucuria sălilor pline la spectacolele noastre. Colegii de la secția păpuși au jucat spectacolele lor pentru copiii din oraș, dar și pentru cei din Cavnic, Târgu Lăpuș, Fărcașa, Chieșd sau Zalău.

Am avut șase spectacole în premieră și 12 deplasări la festivaluri de teatru în țară. Despre cele șapte din toamna trecută v-am povestit deja. Anul acesta am fost la Festivalul Național de Teatru ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu cu spectacolul ”Dragă doamnă profesoară”, regia Andrei Măjeri, la Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii ”Arlechino” i-am bucurat pe brașoveni cu spectacolul ”Petrică și lupul”, regia Iulian Bulancea. Am avut o reprezentație a spectacolului ”Suicidal”, regia Norbert Boda, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Oradea, iar cu spectacolul ”Rinocerii”, regia Iulian Bulancea, am fost invitați la Festivalul Internațional de Teatru ”Miturile Cetății” de la Constanța și Festivalul Internațional de Teatru Turda.

Între 2-9 iunie 2019, Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Atelier `92 a organizat cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru ATELIER, unde am avut invitate teatre din țară, dar și din Ungaria, Franța, Georgia și Maroc.

Am fost gazdele unor evenimente de valoare pentru orașul nostru: One Jazz Festival, TEDxBaiaMare, Acting – Festival de Teatru Contemporan, Chants Sons Sur Scène, Festivalul Internațional de Interpretare „Ursulețul de Aur”.

Ne pregătim acum pentru viitoarea stagiune și pentru viitoarele participări la festivaluri. Vă mulțumim pentru sprijin și susținere, să ne revedem cu bine!