eXcentric dance team(s) festival, ediția I

Festivalul eXcentric dance team(S) este co-organizat de către Teatrul Municipal Baia Mare, Non – Centru de Arte Performative și Asociația Culturală Atelier 92.

Echipa este formată atât din tineri practicieni și artiști, absolvenți ai școlilor vocaționale, cât și din persoane cu o vastă experiență în organizarea evenimentelor culturale de mare amploare.

Ce plănuim?

Urmărim crearea unui epicentru al dansului contemporan care să susțină nevoile și vocile noilor generații de dansatori și coregrafi. Dorim facilitarea unui cadru de întâlnire între spectacole de dans contemporan și public, între coregrafi și dansatori, care să genereze nu doar producții, ci și un limbaj comun.

Unde?

Festivalul va avea loc în Baia Mare, în perioada 15-22 octombrie. Spectacolele vor fi prezentate publicului atât în cadrul sălilor de spectacole ale Teatrului Municipal Baia Mare, cât și în spații neconvenționale, precum fabrici, Vivo Mall și foaierul teatrului.

Scopul nostru este dezvoltarea festivalului ca de la o ediție la alta să aibă din ce in ce mai mult de oferit, să devină o platformă de networking pentru dansatorii din România și nu numai.

afis eXcentric dance team(s) festival, ediția I

Spectacole invitate la prima ediție a eXcentric dance team(S) festival